Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri yüz kapılar zarar görmez.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok kesifı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın manevraı esnasında yangın kapısının kullanmaı ve panik durumunda kazalı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Bütün kurumlarının ve yüce firmaların mensubu arasında istirdat, ilk himmet ve müdahale ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların tarafı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi gidiş takkadak kapının muhtemel olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla savaşım adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme emeklemlerinizi emanet ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Mono blok cisim strüktürsı şube sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı yangın kapısı özelliklerinden kal kılmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir marifet kayranı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page